Бутони китайської троянди - це відмінний самостійний напій і найпопулярніша чайна добавка в Китаї Пуер і червоні чаї. При заварюванні троянди як самостійний напій заварювати її потрібно трохи довше. На одну заварку вам знадобиться 3-4 грами рожевих бутонів. Спершу заварка дасть майже прозорий настій. Наступні будуть ніжно-рожевого кольору.
Якість бутонів китайської троянди оцінюється за їхньою цілісністю та кольором. Вони мають бути пружними та яскравими. Бутони китайської троянди цікаво заварювати з Шу (чорним) пуером та червоним чаєм. Як би ви любили Пуер, рано чи пізно ви звикнете до нього і перестанете так яскраво відчувати смак напою, саме в той момент спробуйте додати в Пуер кілька троянд і відкрийте для себе нову палітрку смаків. Порція: 3-4 г бутонів на чашку 350 мл і ще стільки ж - на чайник. Час заварювання: 3-5 хвилин за температури 90-95°C. Особливі умови: заварювати кілька разів. При наступному заварюванні дає ніжно-рожевий відтінок.
Можливо вас зацікавить:
Мої замовлення
!Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 2000 грн!