Цей чай майстерно приготовлений у Байлінь – один із знаменитих «міньхунів» провінції Фуцзянь. Виробляється він у північній частині провінції, поблизу повіту Фудін, у горах Тайлао. Саме там розташовується невелике село, з однойменною назвою Байлінь. Традиційно готується вручну, як і всі чаї гун фу. Як сировина використовуються молоді, весняні пагони з куща «білих сортів». Акуратна вичинка та особливості сировини створюють неповторний букет, який закохує в себе з першого ковтка.
Зовнішній вигляд чаю - невеликого розміру листочки та нирки, скручені у джгутики темного кольору.
Аромат сухого чаю соковитий, інтенсивний, медово-пряний.
Аромат напою тягучий, густий, м'який, фруктово-пряний, з відтінками меду та спецій.
Настій прозорий, насичений, коньячно-червоного відтінку.
Смак бархатистий, терпкувато-соковитий, медово-пряний, хлібний, фруктовий з відтінками стиглих ягід.
Післясмак довгий, шовковистий і солодкий.
Зрозумілий з першого ковтка, доброзичливий і схильний до приємного проведення часу. Добре підійде як для ранкових, так і післяобідніх чаювання. Хороший як чай компанії, а також як варіант усамітнитися з самим собою.
Добре зігріває, тонізує та надає сил. Освіжає сприйняття та занурює у спокійний, зосереджений стан із творчою ноткою. Відмінний варіант для прохолодної, дощової, снігової та похмурої погоди.