Ферментація : Анаеробне бродіння відбувається протягом 120 годин у герметичних пластикових контейнерах для забезпечення однорідного процесу бродіння. Потім кава сушиться на сонці на параболічних грядках або у внутрішніх двориках протягом приблизно трьох тижнів. Стадії бродіння немає, але природнє бродіння відбувається під час сушіння вишні.
Про каву: Ферма є частиною сімейного бізнесу Перес під назвою Alma del Huila, який очолює пан Гілберто Перес. Він має 20 гектарів, з яких 14 гектарів посіви кави, а інші 6 гектарів є частиною лісу, де народжується багато джерел води, які забезпечують водою жителів Ель-Аградо. У них близько 100 000 кавових дерев. На цій фермі каву вирощують і збирають вручну, але вишні доставляють до центру мокрої обробки, розташованого в Гарсоні (ще один муніципалітет департаменту Уіла), який знаходиться за півгодини їзди від Ель-Аградо. Данило Перес, син Гілберто, молодий продюсер, який працює в різних частинах Уїли, Колумбія.
Народився в родині, яка займалася виробництвом кави, Данило був залучений до кавової індустрії з юних років. Він володіє кількома фермами та наглядає за ними, а також тісно співпрацює з командою на місці, щоб забезпечити належний збір і сортування. La cabaña — окремий маєток, розташований у муніципалітеті Ель-Аградо в департаменті Уїла в південно-західній частині Колумбії між гірськими хребтами Центральні та Східні Анди.
Кава з Колумбії має характерний смак з нотками цитрусів, легкою кислинкою, та квітковий аромат.
Обробка: Anaerobic natural
Обсмажка: Середня
Смак: Збалансований
Профіль: Виноград, банан, яблуко, ананас.
Різновид: Катура
Weight: 300 g
Новинки
Мої замовлення
!Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 2000 грн!