ETHIOPIA GUJI HAMBELLA BISHAN FIGU

Good roaster coffee
600,00
грн.
Після збору ці зерна ферментуються в закритому середовищі впродовж 8-ми днів. Цей метод робить каву неймовірно смачною, з винним та ягідним смаком. Також відмітимо відчутну солодкість готового напою.

Кава ETHIOPIA GUJI HAMBELLA BISHAN FIGU потребує особливої майстерності та досвіду в обсмаженні.

Підійде під гейзер, турку, v60, еспресо.

Гуджі — це зона у південно-східній Оромії. У Гуджі вирощують чудову каву, оскільки земля довгий час була незайманим лісом, що робить її дуже родючою. Через гірничодобувну діяльність подорожувати до деяких частин зони Гуджі деякий час раніше було незаконно, а деякі райони лише нещодавно почали виробляти каву.

Окрім великої висоти - 2000 м, кавові дерева відносно дуже молоді, а збір врожаю також відбувається на набагато кращих термінах стиглості, ніж в інших регіонах, що дає перевагу в якості.

Ідеально вирощена та ідеально посмажена - ця кава доставить вам неймовірну насолоду від кожної чашки!

Різновид: Хейрлум

Обробка: Anaerobic natural

Обсмажка: Середня

Профіль: молочний шоколад, ягоди, тропічні фрукти, грейпфрут, помело, полуниця, фруктовий, кремовий

Новинки
Made on
Tilda