Маєток Асьєнда Сонора був серцем родини Альберто вже понад століття. Коли він перейняв ферму в 1970-х роках, він перетворив землю, присвятивши більшу її частину вирощуванню кави, яка швидко стала основним джерелом засобів до існування ферми. У 1999 році, зіткнувшись з низькими ринковими цінами, Альберто вирішив інвестувати в якість та інновації, побудувавши власний млин та дослідивши альтернативні методи переробки, такі як медова та натуральна, демонструючи, як кожен сорт може розповісти свою власну історію в чашці. Пізніше його син Дієго приєднався до господарства з метою шанувати сімейні традиції, водночас впроваджуючи нові підходи для подальшого підвищення якості та репутації ферми.
Каву ретельно збирають вручну, спочатку вона проходить процес флотаційного відділення, а потім сушать, залишаючи плоди цілими. Вишні розкладають на чорних брезентах протягом 12 днів, шари яких регулюються протягом усього процесу сушіння, щоб забезпечити належну циркуляцію повітря — на ніч їх завжди накривають, щоб захистити від вологи. Після сушіння кава три дні витримується на складі при вологості 14%, перш ніж пройти остаточне контрольоване сушіння в механічній сушарці, де температура ніколи не перевищує 35°C. Як тільки зерна досягають стабільного рівня вологості 10,5%, їх витримують два місяці. Нарешті, каву очищають від лушпиння та ретельно сортують за вагою, розміром сита, щільністю та кольором, щоб гарантувати стабільність та якість.
І нарешті пройшовши етап професійного обсмаження ця кава стає легкою, фруктовою, з помірною солодкістю та букетом смаку.
Різновид: SL 14, SL 28
Обробка: Натуральна
Обсмажка: Середня
Профіль: Шоколад, виноград, смородина
Новинки
Мої замовлення
!Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 2000 грн!