Як і у випадку з багатьма походженнями кави, вважається, що каву вперше до Колумбії завезли священики, можливо, протягом десятиліття чи двох після того, як кава вперше потрапила до Америки через Карибський басейн у першій половині 17 століття. Ймовірно, це була городня культура, яку вирощували для місцевого споживання та обміну протягом десятиліть. На відміну від інших кавових регіонів, ми маємо історію священика на ім'я Франсіско Ромеро, якого можна назвати батьком комерційного вирощування кави в Колумбії. Фольклорна легенда розповідає, що на початку 1800-х років отець Франсіско, сповідаючи у північно-східному місті Салазар-де-ла-Пальмас, доручив своїм парафіянам садити каву як покуту за їхні гріхи. Архієпископ Колумбії почув про це та наказав усім священикам прийняти цю практику. Комерційне виробництво кави швидко розширилося, перемістившись у регіони, де умови для вирощування були ідеальними.
Солодка арабіка в натуральній обробці.
Профіль: вишня, сушений ананас, карамболь, чорний чай.
Різновид: SL 14, SL 28
Обробка: Натуральна
Обсмажка: Середня
Профіль: Шоколад, виноград, смородина
Новинки
Мої замовлення
!Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 2000 грн!