Вітаю!
Мене звати Євген. Я засновник бренду "Good Roaster coffee".
Допомагаю власникам horeca покращувати якість кавових напоїв.
Я — людина, яка живе кавою. Вже понад десятиліття я обсмажую зерно, створюю каву з характером і формую культуру спешелтіу своєму місті.
Кавовий консультант

Про мене:

  • Власник бізнесу, обсмажчик з досідом роботи 11 років у цій сфері.
  • Заснував першу успішну ройстерню відкритого типу у місті.
  • Починав працювати у 2014 році на італійських купажах.
  • Знаю роботу бариста, практикую всі методи приготування.
  • Змінив 5 кавомашин за час роботи: від бюджетних до лакшері.
  • Знаю як обрати, налаштувати, обслуговувати кавомолки і чи варто на них економити.
  • Дослідив вплив води на смак кави, повністю розумію її хімічний склад та важливість цього етапу.
  • Розуміюсь на "гігієні" обладнання та знаю всю техніку "зсередини".
Тобі потрібна моя консультація, якщо:

Ти власник horeca (чи збираєшся ним стати) і в тебе виникають запитання щодо кави:
  • Як покращити смак та якість кавових напоїв.
  • Як досягти стабільності смаку.
  • На що звертати увагу, які показники регулювати, що безпосередньо впливає на смак кави та як це покращити.
  • В мене ресторан високого рівня, а кавові напої не дотягують. Як підвищити рівень кави.
  • Клієнти скаржаться на каву, не розумію що не так.
  • Як підібрати зерно для закладу.
  • Як не залежати від бариста, розбиратись в базових налаштуваннях, встановлювати власні стандарти якості.
  • Я на старті і взагалі нічого не розумію, з чого розпочати, яке обладнання обрати.
Пропоную три варіанти своїх послуг:
  • "АУДИТ"
    Відвідую ваш заклад, роблю повний аудит вашого бару, баристи, обладнання. Куштую кавові напої. Роблю висновки та кажу що потрібно змінити для того щоб покращити смак кави. Показую ваші слабкі сторони. За потреби надаю письмовий висновок впродовж 2х днів.

    Результат: у вас є покроковий план покращення який ви впроваджуєте самостійно.

    Вартість: 100$
  • "АУДИТ ТА МОЄ СУПРОВОДЖЕННЯ"
    Відвідую ваш заклад, роблю повний аудит вашого бару, баристи, обладнання. Куштую кавові напої. Роблю висновки та кажу що потрібно змінити для того щоб покращити смак кави. Показую ваші слабкі сторони.

    Беру участь у налаштуванні обладнання, ми разом підбираємо каву у обсмажчика (за моїми рекомендаціями або там де ви забажаєте) або удосконалюємо те що є, готуємо різні напої та доводимо їх до ідеального смаку. Консультую вашого баристу або зацікавлену особу по всім процесам приготування.

    Результат: ви довірили процес покращення професіоналу і отримали бажаний результат.

    Вартість: 500$
  • ВІДКРИТТЯ КАВ'ЯРНІ З "0" ПОВНЕ СУПРОВОДЖЕННЯ
    Вартість 1000$

Контакти:


(063) 193 41 05 Євген

bcroaster@gmail.com

Made on
Tilda