Унікальний, ягідний смак спешелті кави: легкі ноти чорниці, стиглої соковитої вишні і кремовість від молочного шоколаду. Солодко та смачно.
Finca Monteblanco, якою керує сім'я Санчес в Уїлі, пропонує ідеальні умови для вирощування широкого спектру сортів кави. На 14 гектарах вони вирощують сорт Purple Caturra, який використовується для цієї промитої кави. Родріго створює материнську культуру з мікроорганізмів, знайдених у його фіолетовій вишні Caturra, годуючи її панелою та чорницею, щоб отримати 80 літрів активної культури. Перше бродіння триває 190 годин, щоб досягти правильного рівня Brix та pH. Потім вишню збирають, транспортують і відмірюють для Брікса. Після очищення та м'якоті каву поміщають у 200-літровий резервуар з культурою для другого бродіння тривалістю 150 годин. Нарешті, він сохне 2-3 дні на сонячному світлі і 15-18 днів у тіні.
Новинки
Мої замовлення
!Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 2000 грн!