TROPICAL COLOMBIA EL MIRADOR

Good roaster coffee
750,00
грн.
Кава Specialty.

Ця кава вражає нотами кокосових вершків, стиглого ананасу та манго. Тропічна солодкість гармонійно поєднується з глибиною та чистотою смаку спешелті кави, створюючи легкий і водночас насичений тропічний баланс.

Розташоване в Палестині, Уїла, Колумбія, господарство Finca El Mirador несе традиції вирощування кави понад трьох поколінь. Протягом останніх 18 років Елкін Гузман обробляє свої 30 гектарів, вирощуючи різноманітні сорти кави на висоті 1550–1680 метрів над рівнем моря. Родючий ґрунт і легка напівтінь створюють ідеальні умови для виробництва кави з глибиною, складністю та виразним характером. Стиглі ягоди ретельно збираються вручну та спочатку проходять 60 годин анаеробної ферментації. Тим часом окрема «материнська культура», виготовлена ​​з ананаса, банана, кокосового соку та панели, ферментується протягом чотирьох днів, перш ніж використовуватися для спільної ферментації вишень протягом 270 годин, надаючи їм яскравих фруктових ноток. Потім каву сушать тонкими шарами протягом трьох днів, регулярно перевертаючи, доки вона не досягне рівня вологості 10,5–11%, зберігаючи її витончені смаки.
Новинки
Made on
Tilda