SANGRIA COLOMBIA EL EDEN

Good roaster coffee
750,00
грн.
Кава Specialty. Co-fermentation.

Унікальний, ягідний смак спешелті кави: стигла вишня, гібіскус, лайм.

Finca Monteblanco, якою керує сім'я Санчес в Уїлі, пропонує ідеальні умови для вирощування широкого спектру сортів кави. На 14 гектарах вони вирощують сорт Purple Caturra, який використовується для цієї промитої кави. Родріго створює материнську культуру з мікроорганізмів, знайдених у його фіолетовій вишні Caturra, годуючи її панелою та вишнею, щоб отримати 80 літрів активної культури. Перше бродіння триває 190 годин, щоб досягти правильного рівня Brix та pH. Потім вишню збирають, транспортують і відмірюють для Брікса. Після очищення та м'якоті каву поміщають у 200-літровий резервуар з культурою для другого бродіння тривалістю 150 годин. Нарешті, він сохне 2-3 дні на сонячному світлі і 15-18 днів у тіні.
Новинки
Made on
Tilda