CANDY COLOMBIA MONTEBLANCO

Good roaster coffee
750,00
грн.
Кава Specialty.

Candy” Colombia Monteblanco - тут важко підібрати слова, настільки в неї делікатний ягідний смак. Хтось відчуває тут кавун, хтось суницю, інші - солодку диню. Спектр смаку дуже великий.

Післясмак солодких льодяників оповитий кавовим присмаком - ну це ВАУ.

Фінка Монтебланко, якою керує родина Санчес в Уїлі, пропонує ідеальні умови для вирощування широкого асортименту сортів кави. На своїх 14 гектарах вони вирощують сорт Бурбон Катура, який використовується для цієї кави з цитрусовим ароматом. Родріго створює материнську культуру з мікроорганізмів, що містяться в його вишнях Катури, підживлюючи їх панелою та концентрованим кавуновим соком, щоб отримати 80 літрів активної культури. Перша ферментація триває 190 годин, щоб досягти потрібного рівня Брікса та pH. Потім вишні збирають, транспортують та вимірюють за шкалою Брікса. Після очищення та розпушування кави кладуть у 200-літровий резервуар з культурою для другої ферментації, яка триває 150 годин. Нарешті, вона сушиться 2-3 дні на сонці та 15-18 днів у тіні, створюючи чистий фруктовий профіль.
Новинки
Made on
Tilda