Peach Cream Colombia Monteblanco - ми називаємо цю каву "персиковий крем" тому що в чашці вона звучить саме так. Персик тут відчувається настільки ніжно і делікатно - як справжній крем у каві.
Приємний присмак кави з відтінками персику.
Фінка Монтебланко, якою керує родина Санчес в Уїлі, пропонує ідеальні умови для вирощування широкого асортименту сортів кави. На 14 гектарах вони вирощують сорт Фіолетовий Катурра, який використовується для цієї промитої кави. Родріго створює материнську культуру з мікроорганізмів, що містяться в його вишнях Фіолетового Катурра, підживлюючи їх панелою та концентрованим персиковим сиропом, щоб отримати 80 літрів активної культури. Перша ферментація триває 190 годин, щоб досягти потрібного рівня Брікса та pH. Потім вишні збирають, транспортують та вимірюють за шкалою Брікса. Після очищення та розпушування кави кладуть у 200-літровий резервуар з культурою для другої ферментації, яка триває 150 годин. Нарешті, вона сушиться 2-3 дні на сонці та 15-18 днів у тіні.
Новинки
Мої замовлення
!Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 2000 грн!